ГЛАСУВАЙ ЗА СПАСЯВАНЕ НА СЕДМИЦАТА

Топ новини

Хронология

Въпроси и отговори

 • desperado
  Как мислиш ще се представи отбора на Валенсия през новият сезон в Примера ? Защо според теб след като имат богат собственик като сингапуреца Лим отбора продължава да разпродава най-добрите си играчи и не се купуват звезди...
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Наистина много интересен въпрос. Валенсия имаше големи задължения, когато Питър Лим купи отбора. Смятам, че клубът все още е под мониторинг на УЕФА дали спазва финансовия феърплей. Не мога да си обясня обаче защо се стига до продажба на най-добрите футболисти и не се взимат достойни техни заместници. Не мога да си обясня и защо Валенсия така и не се спря на доказано име за треньор. Първо бе един анонимен португалец – Нуно Еспирито Санто, след това Гари Невил, а сега Пако Айестаран. Валенсия започна много слабо сезона. Със сигурност никой не е очаквал да започне с две загуби. Валенсия има много по-голям потенциал. Неясната ситуация около някои играчи в началото на сезона определено пречи на тима. Смятам, че ако Валенсия не реагира на трансферния пазар, ще има проблеми и ще бъде в средата на класирането.
  Хубав ден!
 • Refrenolog
  как оценявате представянето на българите на олипиадата. И какво е мението ви за Стефка костадинова като шеф на БОК
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Смятам, че представянето на Олимпиадата е според очакванията. Мисля, че Стефка Костадинова е доказано име като шеф на БОК. БОК може да спечели само от това, че Стефка Костадинова е начело.
  Поздрави!
Виж всички