Топ новини

Хронология

Въпроси и отговори

 • TreiD
  Здравейте, г-д Стефанов.
  Нормално ли е според Вас премиите от телевизионните права, да се разпределят по равно между отборите. На всеки е ясно,че най голям интерес от аудиторията са фенове на Левски и ЦСКА-София! Другите отбори се подкрепят единствено зонално,и не будят голям интерес в масата от зрители.
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Според мен не е нормално премиите от телевизионните права да се разпределят по равно между отборите. Моето мнение е, че трябва да се разпределят според крайното класиране на отборите, а не според аудиторията. Разпределянето трябва да бъде според класирането в първенството. Това е единственият и най-подходящ начин според мен за разпределянето на телевизионните права. Не трябва обаче да има сериозна диспропорция, защото това може да изкриви системата и да фаворизира определени отбори. Може да има разпределяне и според представянето за купата на България, което е хубаво да бъде отделно от първенството.
  Поздрави!
 • hellios
  Благодаря за бързия отговор, но втората част на въпроса е пропусната,а именно:
  Защо не се изписват имената на отборите например, Дунав 2010, Нефтохимик Бургас 1962, Локомотив 1929 и т.н., а това се прави само при изписване името на ЦСКА-София?
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Извинявам се, че закъснях с отговора на въпроса, но нямаше как да Ви отговоря по-бързо, защото бях възпрепятстван. При ЦСКА-София в случая е отбелязан градът, както при Локомотив Пловдив, Левски София, Ботев Пловдив, Дунар Русе и т.н.
  Поздрави!
Виж всички