ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА - А Група

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • kiril.a.d
  Господин Табаков, вие сте чудесен спортен журналист! - вярвайте ми: аз да дам такава оценка на някой журналист е...направо журналистическа награда :)
  Та и Вас да попитам - кой управлява, админо-модеративно, сайта на Гонг.бг, за да му предложа личната ми машина на времето, да отскочим с...около 40 години назад и...може пък някак си да не му хареса, че я кара като по времената на Тодор Живков?... - "те" там си знаят за какво иде реч ;)...
  Благодаря предварително за духовития отговор, който очаквам и ще прочета с нетърпение!
  Благодаря за оценката. Що се отнася до въпроса ви, не ви разбирам много добре. Някое ваше мнение ли е било модерирано по начин, който не одобрявате, та ни препращате чак към времената на Тодор Живков? Както и да е, не се косете толкова и знайте, че Gong.bg е демократична медия.
 • p_bozhiinov_1
  Здравейте, искам да попитам за вашето мнение за мача на Лудогорец и Берое? Не беше ли някак странно държането на защитниците на Берое по време на мача. Не подценявам Лудогорец, но небрежното потичкване (особено на Иво Иванов) много ми напомни на един мач от миналата година между Марек и Лудогорец, но този път Лудогорец нямаха след 3 дена мач в Европа. :)
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Държанието на защитници на Берое не знам защо Ви се е сторило странно. Берое разчита на определени играчи и липсата дори и на един (а в случая на двама) е нормално да се усети. Според мен в случая срещу Лудогорец се усети най-вече липсата на Атанас Зехиров, тъй като и двата първи гола, които паднаха във вратата на Берое минаха през Венелин Филипов.
Виж всички