ВИЖ КОЙ Е ГОЛЪТ НА КРЪГА - А Група

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • AREA BIANCONERA
  Здрасти Ники, незнам дали тук е подходящото място за този въпрос, но искам да те питам дали е възможо да се премести ТВ предаването "Гол" в понеделник. Мисля, че много по интересно ще бъде за нас, а и за вас, да коментирате мачовете от изминалия кръг ден-два след изиграването им отколкото чак в петък, когато вече почти ще бъдат забравени. Има и други причини които ще направят излъчването на предаването в понеделник доста по интересно и гледаемо. Задавам въпроса към теб, защото знам че Томето рядко влиза в подобни интернет дискусии :) Поздрави от Пловдив, Локомотив Пловдив :)
  Здрасти,
  засега е в петък, нататък ще видим :))
 • Странджата
  Ако не се лъжа, Вие сте едно от лицата на Гонг. Въпросът ми е - нищо ли не може да се направи срещу уронващата престижа на медията простотия?
  Поводът са коментарите под материал за Божинов
  chalga
  #3, Преди 15 минути
  Това вече е истинският фен на турски чалга ритми който познавам. Вальо контузията. Да се научи първо да ходи, а не да мята салфетки. Смешник!
  sergo2479
  #2, Преди 31 минути
  Отвъртителна чалга муцуна-противно😈
  toshence
  #1, Преди 56 минути
  Има уникална лечителка в син сити, идвай си. В подуенската разпоретина не се наложи, та в Партизан ли ...
  Здравей,
  правим всичко възможно да модерираме коментарите, да избегнем появата и престоя на такива, които за обидни, вулгарни и т.н. но ни е много трудно постоянно, 24 часа да се следи, имаме щатни админи/коректори, но въпреки това се получават пропуски.
  Желанието ни е, отдолу под всяка статия да се получава нормална, полезна дискусия, а не поле за избиване на комплекси.
  Още по-обидно ни е наличието на ругатни и откровени грозни нападки над автори от екипа!
Виж всички