ВИЖ КОЙ Е ГОЛЪТ НА КРЪГА - Висша Лига

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • fors24
  Здравеи Иво искам да те питам отново за Челси и треньор днеска пиши че Мах Алегри е подписал с Челси за 4 години поне така говорят в Италия но според тебе кои ще наистина новия треньор между Алегри<>Конте и според тебе има ли разлика между стиловете им на игра на двамата и да те питам Челси има ли шанс срешу ПСЖ и каво мислиш за Пато които подписа до края на сезона с Челси благодаря предварително поздрави Галин
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Прочетох информацията за Алегри и Челси, но все пак няма нищо официално. Личното ми мнение е, че Челси е много по-добре да се спрат на Конте, а не на Алегри. Има сериозна разлика между стиловете на Алегри и Конте. Смятам, че Конте е треньор с по-голям авторитет, от типа родени шампиони. Освен това има по-голяма харизма. При Алегри нещата стоят по-трудно. Не смятам, че е и такъв голям авторитет, който може да въдвори ред в съблекалнята и футболистите да му имат страха. Освен това Антонио Конте има много по-разнообразен стил на игра, докато Алегри малко или много е с „капаци“. Конте обича много повече да варира при схемата на игра в зависимост от съперника или от стечението на мача. Готов е да поеме рискове. Изобщо, Конте е човекът, който може да изведе Челси от кризата. Това не означава, че Алегри не може или няма да го стори, ако той е избраният. Изразявам само лично мнение. Конте определено ми е по-симпатичен.
  Разбира се, че Челси има шансове срещу ПСЖ. Не по-малки шансове в сравнение с миналата година, когато двата отбора отново се изправиха един срещу друг на този етап от Шампионската лига. Ситуацията е коренно различна обаче. ПСЖ определено влиза в ролята на фаворит и на отбора, който се намира в много по-добра форма. Това обаче не гарантира на паиржани, че ще отстранят Челси. Още повече, че Шампионската лига остава едно от малкото спасения за сезона за Челси.
  Признавам си, че за Пато нямам някакво категорично мнение. В Милан ми допадаше, защото имаше скорост и техника. След това обаче изпадна в сериозна дупка. В Бразилия в последните два сезона възвърна формата си. Мисля, че Челси му дава невероятна възможност да излезе отново на небосклона. Не е голям риск, защото е под наем. Не е като Шевченко или Торес. Шанс, от който само Пато може да се възползва. Ако ли не, ще си се върне в Бразилия. Ясно е, че Фалкао също е бита карта, след като стана ясно, че и Челси не е платил нищо на Монако за колумбиеца. Сигурно е, че Фалкао няма да остане на „Стамфорд Бридж“.
  Поздрави!
 • August Burns Red
  Иво,Здравей за пореден път ами 4-2-4 вярно самоубийствена схема но 3-4-3 черно мрое играеха по едно време офанзивна схема 3-5-2 още по яка бих казал 3-5-2 силна халфова линия и 2 цен. напдатели защо не? сменяма изпълнители за 2 лета и готово ?! малко пари макс 500 000 лв за селекция ин ещата ще си доидат на мястото,все друг на мястото на хубси щеше да даде пара за играчи ако иска купа и титла НА БЪЛГАРИЯ !! и така не е мног оважна схемата много отбори п освета я използват но все пак хубаво е да има смяна на схемата смяна и на изпълнителите все пак !! за 2 лета и се сменят изпълнтилите просто е !! Хубчев разбира но прецака керакр в много интервюта хубси ака керкар е добър дано скоро се оправи и едвам изчака хубчев и пуска керакр 2 контроли по 45 мин и една по 15 мин накрая и стана контузията.операцията е била успешна и добра но хбчев бързаше мхм .. жалко ще стане същото като с алберто лоузейро късат му договора и това е защото хубчев политиакта м уе такава какво ли си вика хубчев: А д а контузен играч и то същия отново 9 месеца аут от игра да взема само пари без да играе не става край земаме друг и така!? Еми Грешно мислене и политика еми не не става така.
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  3-5-2 и на мен ми харесва като схема, но за нея трябва да имаш убийствено точните изпълнители. В тази схема са най-важни двамата крайни футболисти, защото те трябва да са еднакво активни, както във фаза защита, така и във фаза нападение. Освен това тримата централни трябва да са много активни и да покриват фланговете при много остри контраатаки. Тази схема няма как да бъде приложена в момента при Берое по ред причини. Най-важната е, че общо Берое има 4 централни защитници. При 3-5-2 ти трябват поне 3-ма много стабилни изпълнители и още 2-ма като резерви, които могат да се използват. С 500 хиляди лева за селекция няма как да се получи това повярвайте ми. Лудогорец можеше да използва подобна схема, когато в отбора бяха Моци, Барт, Гулдан и Мантула, но и те тогава не прибегнаха до тази постройка на игра. Аз си мисля, че нещата горе-долу са си на мястото. Разбира се, че винаги може да се иска повече. Салим Керкар не е прецакан от Петър Хубчев. Не знам къде сте видял Керкар да играе две контроли по 45 минути. Керкар влезе 15 минути срещу Поморие и 30 срещу Дунав, като накрая се контузи. Трябва да се прави сериозна разлика между Керкар и Лоузейро, защото португалецът все пак бе прехвърлил 30-те. И освен това на всички ни е ясно, че подобна една травма вади един играч за дълъг период от игра и когато той се върне на терена, не е същият. За какво ли да говорим при втора или трета подобна операция. За съжаление според мен Керкар свърши за големия футбол. И точно така става. Такъв е животът. Това не означава, че беройци трябва да забравят Керкар. В никакъв случай обаче не трябва да се обвинява Петър Хубчев.
Виж всички