• Лудогорец
  Лудогорец 0 : 0
  14'
  Славия
  Славия

ВИЖ КОЙ Е ГОЛЪТ НА КРЪГА - Висша Лига

Топ новини

Хронология

Жълто

Въпроси и отговори

 • mario_filipov
  Здравей,Иво имам 3 въпроса към теб :
  1.Какви са ти очакванията за мача с Норвегия ?
  2.Смяташ ли че самото евентуално класиране на Евро 2016 ще бъде огромен успех за нас ?
  3.Съгласен ли си с мен , че ако неможем да бием отбори от нашата черга като Норвегия и Азербайджан значи не сме за голям форум ?
  П.П. В тези квалификации важи ли правилото за най-слабия 3-ти отбор ?
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  1. Очакванията ми са, че ще бъде поредният много труден мач, в който всяка една ситуация, която бъде подценена, ще ни струва много скъпо. Трябва да победим Норвегия, но ще бъде много трудно.
  2. Ако се класираме за Евро 2016, определено ще бъде огромен успех. С оглед слабото начало на квалификациите, дори и класирането за баражите ще бъде успех.
  3. Ние бихме Азербайджан. Нека се класираме за голям форум. За нас е важно да участваме на подобни форуми, защото те дават различен опит, а и самочувствие. Освен това участието на Световно или Европейско ще даде възможност за повече български футболисти да играят в големите европейски първенства. Аз имам особено мнение за националния отбор. Смятам, че мениджърски интереси влияят относно повиканите футболисти.
  Правилото за най-слабия трети отбор не важи. Най-силният трети отбор се класира директно за първенството.
 • elaizgrey
  Иво здравей, снъкура е в почивка, обаче новия сезон вече чука на вратата.
  За мен Рони е снукъра. За съжаление той (Рони О'Съливан) става все по-непостоянен и непредвидим.
  Каква е твоята прогноза за сезона и в частност за геният на Рони?
  Иво Стефанов
  Здравейте,
  Аз очаквам много интересен сезон. Аз лично очаквам силно представяне от Джъд Тръмп. Имам очаквания към него. Рони О'Съливан е нормално да се представя непостоянно. Смятам, че ще продължи да се представя така. Марк Селби се представи под нивото си през миналата година и очаквам отново да възвърне позициите си. Нийл Робъртсън, Динг и Шон Мърфи за мен в момента са топ 5 в света като представяне, постоянство и регулярно печелене на турнири. Нормално е "старата гвардия" да отстъпва. Не крия, че Джон Хигинс ми е любимец, но ще му е много трудно да се задържи в топ 16. Има много млади играчи, които се представят все по-добре.
Виж всички